Disclaimer

Disclaimer
Alle rechten voorbehouden.

DIT BERICHT REGULEERT HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE EN ALLE ONDERDELEN ERVAN.

Deze website is het eigendom van en wordt onderhouden door TrendCall. Toegang tot en gebruik van deze site is onderhevig aan de volgende voorwaarden, alsmede het toepasbaar recht.

Technologie
Deze website is ontworpen en getest voor het gebruik op computers waarop het besturingsysteem Windows en browser Internet Explorer geïnstalleerd is. De aanbevolen schermresolutie is minimaal 1024×768.

Copyright
Alle afbeeldingen, ontwerpen alsmede de vormgeving, de presentatie en de afgebeelde producten op deze site zijn het eigendom van en/of worden met toestemming van de eigenaar gebruikt door, TrendCall.
Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website op te slaan, te publiceren, te verspreiden of aan te passen zonder de uitdrukkelijke toestemming van TrendCall.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen en prijzen die op deze site te zien zijn onder voorbehoud. Per klant kan slechts één trendcode gebruikt worden. TrendCall behoudt het recht TrendCodes bij vermoedens van misbruik af te keuren.
Delen van, of de gehele site, kunnen veranderd en/of gewist worden zonder dat dit aan bezoekers van te voren aangekondigd wordt.

Inhoud
TrendCall staat niet in en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van deze website. Aan de op deze site aangeboden informatie en de informatie in via deze site verstuurde emails kunnen geen rechten ontleend worden.

Hyperlinks
TrendCall staat niet in en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid en volledigheid van eventuele links naar sites van derden danwel de informatie op deze sites die refereren naar de TrendCall website.
Links naar andere sites worden enkel aangeboden als een service, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De op deze site gepubliceerde links suggeren geen deelname, sponsorschap of verbintenis met de betreffende organisaties en/of websites.

Vertrouwelijkheid
Elke vorm van communicatie of gepubliceerd materiaal ter beschikking gesteld door derden over het internet zal als niet-vertrouwelijk en vrij publiceerbaar worden beschouwd tenzij anders gecommuniceerd.

Schade
TrendCall streeft erna alle informatie op deze site tijdig te actualiseren maar kan dit niet ten alle tijden garanderen. TrendCall behoudt zich het recht niet aansprakelijk te zijn voor de juistheid, volledigheid en kwaliteit van de aangeboden informatie.
Schade als gevolg van het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie op deze site, inclusief informatie die onvolledig of niet correct is, zal in geen geval op TrendCall en/of op één van haar medewerkers verhaald kunnen worden. Hieronder vallen alle links van en naar deze site.

Wettelijkheid van deze disclaimer
Wanneer onderdelen of termen van deze disclaimer niet juist zijn en/of in strijd zijn met juridische voorschriften dan zal dit geen afbreuk doen aan de overige onderdelen en termen in deze disclaimer.