Klantenservice

Omdat wij ons niet op de massa richten zijn wij in staat u optimale service en ondersteuning te bieden. We proberen zo volledig mogelijk te zijn op onze site.

Antwoord op de meest voorkomende vragen kunt u hieronder vinden.

Service en contact

Wat is het telefoonnummer van TrendCall?

Onze ervaren helpdesk medewerkers nemen de tijd om uw vragen goed en duidelijk te beantwoorden.
U kunt tijdens kantooruren bellen met onze helpdesk, tel: 020 222 8334.

Wat is het postadres van TrendCall?

Het postadres van TrendCall Nederland is als volgt:
TrendCall Nederland B.V.
Joan Muyskenweg 134
1114 AN Amsterdam

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen kan vanaf vier maanden voor de einddatum van uw contract. De minimale contractsduur van onze abonnementen is twaalf maanden. Voor alle contracten geldt een opzegtermijn van één maand. Opzeggingen dienen schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van uw klantnummer en het op te zeggen telefoonnummer.
Stuur de opzegbrief naar: TrendCall Nederland B.V., Joan Muyskenweg 134, 1114 AN Amsterdam
Let op: vergeet niet de opzegbrief te ondertekenen en een kopie van een geldig identiteitsbewijs toe te voegen.
Onjuiste of onvolledige opzeggingen kunnen wij niet in behandeling nemen.

Ik heb mijn simkaart nog niet ontvangen

Normaliter ontvangt u uw simkaart binnen een week nadat alle gegevens bij ons bekend zijn.
Indien u nummerbehoud heeft aangevraagd, hebben wij ook nog de gegevens voor nummerbehoud nodig: betreft het een prepaid nummer, dan is dat het nummer op de simkaart. Heeft u een abonnement, dan hebben wij een recente kopie van uw factuur nodig. Afhankelijk van het contract kan enkele maanden duren voordat uw nummer geporteerd kan worden.
U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via 020 222 8334.

 

Tarieven

Wat kost bellen naar...?

Met het TrendCall Paspoort abonnement belt u naar vaste nummers in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, China, Japan en de USA vanaf € 0,09 per minuut. Voor meer informatie verwijzen we u naar de abonnementspagina. Door op de blauwe titels te klikken ziet u de specifieke tarieven.

Wat kost SMS naar...?

Met het TrendCall Paspoort abonnement kunt u een SMS versturen naar het buitenland voor € 0,18 per bericht. Voor meer informatie zie de sectie tarieven buitenland. SMS naar Nederlandse nummers kost € 0,12 per bericht. Voor meer informatie verwijzen we u naar de abonnementspagina. Door op de blauwe titels te klikken ziet u de specifieke tarieven.

Wat is mijn actuele verbruik?

U kunt 24 uur per dag de status van uw verbruik per inzien op My TrendCall.. Het verbruik is gespecificeerd per nummer en gespreksoort. Het weergegeven verbruik is tenminste één uur vertraagd.

 

Gebruik en instellingen

Wat zijn de instellingen voor data?

Wanneer u uw simkaart in Nederland in een nieuw toestel doet ontvangt u binnen enkele uren automatisch een SMS met daarin de gegevens om uw internet instellingen te configureren.
Op de meeste smartphones dient u (ook in Nederland) ‘gegevens roaming’ in te schakelen.
Heeft u het bericht niet ontvangen of is er iets anders mis gegaan, dan kunt u heel eenvoudig de instellingen opnieuw opvragen door ‘ja’ te sms’en naar 1300. Handmatig instellen is ook mogelijk. Raadpleeg de handleiding van uw toestel voor de instructies.
Hieronder vindt u de instellingen:
Profielnaam (Profiel): TrendCall
APN (Toegangspuntnaam): bij 3G: internet / bij 4G: KPN4G.NL
Gebruikersnaam (Username): leeg laten
Wachtwoord (Password): leeg laten

Welke internetsnelheden biedt TrendCall?

Als TrendCall klant maakt u gebruik van het netwerk van KPN. In de coveragechecker van KPN vindt u meer informatie over de dekkingsgraad van het netwerk van KPN in uw buurt.  Informatie over de datanetwerken die CargoFone biedt kunt u hier downloaden. De gedragscode internetsnelheden kunt u hier downloaden.

Wordt de snelheid van mobiel internet beperkt?

TrendCall biedt op databundels standaard een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps. Bij abonnementen zonder databundel is de is de snelheid maximaal 384 kbps.

In Nederland en de EU ontvangt de klant een SMS en wordt de snelheid van mobiel internet beperkt wanneer de maandbundel met meer 250 MB wordt overschreden. Wanneer de bundel met meer dan 750 MB wordt overschreden ontvangt de klant een SMS en wordt het gebruik van data volledig geblokkeerd.

Buiten de EU wordt mobiel internet geblokkeerd wanneer er in een maand 25 MB is verbruikt. De klant ontvangt bij 20 MB een SMS van 1330 met ‘80% van datalimiet is bereikt, wilt u doorgaan?’ en bij 25 MB een SMS van 1330 met ‘limiet is bereikt, wilt u doorgaan?’ Antwoord hierop ‘JA’ indien u door wilt gaan.

Hoe log ik in op My TrendCall?

U logt in op My TrendCall met uw klantnummer en uw pincode. Deze vind u in de email met instructies voor activering van de simkaart. U kunt uw klantnummer en pincode ook vinden in onze maandelijkse email met uw factuur. Via deze link komt u op de inlogpagina

Hoe kan ik mijn voicemail afluisteren vanuit het buitenland?

In Nederland kunt u uw voicemail beluisteren door het volgende nummer te bellen: 1233

Hoe zet ik mijn voicemail uit?

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice: 020 222 8334 of stuur ons een email: info@trendcall.com.

Hoe configureer ik mijn voicemail?

Als u 1233 belt komt u in een menu waarin wordt uitgelegd hoe u de voicemail instellingen kunt wijzigen.

Ik kan geen SMS versturen.

Het komt sporadisch voor dat dit nummer ingesteld moet worden op uw mobiele telefoon voordat u SMS berichten kunt ontvangen en/of versturen. In de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon staat uitgelegd hoe u dit moet doen. Het nummer van de SMS centrale is +31 653 13 13 13

Mijn simkaart doet het niet.

– Heeft uw toestel een simlock? Indien dit het geval is dient u contact op te nemen met vorige provider om het het toestel simlock vrij te maken.
– Wanneer u de Nederlandse grens passeert blijven onze simkaarten op sommige toestellen weleens ‘hangen’. Indien uw toestel na vijf minuten nog geen netwerk heeft gevonden adviseren wij u uw toestel eventjes uit te zetten. Mocht uitzetten niet helpen, dan kunt u uw toestel handmatig omschakelen via Instellingen op uw toestel.
Mocht dit niet werken, neem dan contact op met onze klantenservice via 020 222 8334 of stuur een email naar info@trendcall.com

 

Betaling

Kunnen jullie het factuurbedrag niet automatisch afschrijven?

Dit is mogelijk!
Wij veranderen uw betaalwijze zodra wij meerdere malen zonder succes het te betalen bedrag niet automatisch kunnen afschrijven. Neem telefonisch contact met ons op als u dit wilt wijzigen.

Waarom heeft u geld van mijn rekening afgeschreven?

TrendCall schrijft rond de 15e van iedere maand automatisch de factuur voor de vorige maand van uw rekening af. Neem telefonisch contact met ons op als u dit wilt wijzigen.

Ik heb mijn factuur niet ontvangen.

TrendCall verstuurt de eerste week van elke maand uw factuur naar het bij ons bekende email adres. U kunt uw oude facturen ook opvragen via https://trendcall.com/mijn-trendcall/