Referenties

TrendCall doet haar uiterste best haar klanten tevreden te houden. Hieronder hebben wij een aantal uitspraken van klanten verzameld.

Prodrive directeur Mark Maaskant:
De werknemers van Prodrive Training BV bellen vanaf kantoor frequent klanten in het hele land. Mark Maaskant, directeur van Prodrive over TrendCall: “De service van TrendCall is uitstekend. Onze nummerswitch verliep geheel vlekkeloos zonder dat we zelf een handeling hebben verricht.” Hij vervolgt: “Geld besparen was nog nooit zo gemakkelijk, volgens TrendCall levert deze besparing ons al gauw 30% per jaar op in vergelijking met KPN”

Internationaal Ondernemer Pieter Snip:
Pieter verblijft voor zijn eigen bedrijf Capri International B.V. veelvuldig in het buitenland. Hij gebruikt sinds augustus 2005 een WorldSIM+ abonnement van TrendCall voor zowel voice- als dataverkeer: “Het is voor mij erg belangrijk om altijd bereikbaar te zijn”, vertelt hij , “sinds ik mijn nummer het later porteren naar TrendCall bespaar ik met name op de kosten van gebeld worden in het buitenland. Het spreekt me vooral aan dat je in het buitenland alle grote netwerken kunt gebruiken voor hetzelfde tarief”

Internationaal Chauffeur Michiel Jansen:
Michiel, die voor Kip Logistics internationaal rijdt, is net zo enthousiast:”ik belde altijd al veel, maar dat werd onbetaalbaar.”, zegt hij. “Via een collega werd ik attent gemaakt op TrendCall en heb ik de proef op de som genomen. Als ik mijn maandrekeningen van TrendCall naast die van mijn vorige Telecomprovider lag, blijkt dat ik maandelijks gemiddeld 56% bespaar!”

Expat Laura Schumann:
Laura is van oorsprong Duitse en woont sinds drie jaar in Nederland met haar man. Mobiel bellen met vrienden en familie in Duitsland was tot voor kort erg duur. Laura: ‘Sinds ik naar huis bel met TrendCall betaal ik nog maar 9 cent per minuut. De gesprekskwaliteit is perfect.’ Ze is erg in haar sas met het TellaFriend programma: ‘Ik heb via TellaFriend een vriendin lid gemaakt van TrendCall’, vervolgt ze, ‘en vlak daarna kreeg ik 135 Euro gratis beltegoed!’